[mk_page_section bg_image=”https://www.abseguridad.com/wp-content/uploads/2016/03/proyectos-de-seguridad-e-ingenieria.jpg” bg_position=”center center” bg_stretch=”true” video_mask=”true” video_color_mask=”#000000″ gr_end=”#1e73be” video_opacity=”0.2″ min_height=”250″ padding_top=”100″ padding_bottom=”100″ visibility=”hidden-sm” sidebar=”sidebar-1″][vc_column][mk_fancy_title tag_name=”h1″ color=”#ffffff” size=”34″ font_family=”none” align=”center”]SERVEIS


PROJECTES DE SEGURETAT[/mk_fancy_title][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section gr_end=”#1e73be” padding_top=”40″ padding_bottom=”40″ sidebar=”sidebar-1″][vc_column width=”1/4″][vc_wp_custommenu nav_menu=”38″ title=”Els nostres serveis”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]A AB Seguridad tenim un objectiu, garantir la protecció i seguretat de les persones i la dels seus béns en qualsevol circumstància. Per assegurar l’èxit, realitzem projectes a mitjana per a cada client.

Un projecte de seguretat és un estudi general del nivell de protecció per a la protecció de les persones i els béns, en relació a l’entorn que els envolta. Identifiquem els riscos existents, i sobre la base d’aquests, desenvolupem els subsistemes de seguretat que minimitzin o neutralitzin aquests riscos, determinant-se els mitjans necessaris per cobrir els objectius específics i obtenir un nivell adequat en seguretat integral.

Analitzem i incloem les solucions idònies per a la integració de tots els subsistemes de seguretat, implantant el maquinari i programari necessari que permeti una òptima protecció de tots els sistemes instal·lats. Els subsistemes habituals són:

Un altre apartat important és la seguretat física. Dissenyem les mesures adequades de protecció física i electrònica, de manera que treballin complementàriament i maximitzin el temps disponible per a l’arribada de les forces i cossos de seguretat abans que la intrusió sigui efectiva. Protegir les instal·lacions i els seus béns es complementa amb la seguretat de les persones.

Si el que està buscant en una empresa de seguretat per protegir la seva indústria o institució, que li ofereixi un assessorament professional i un servei integral d’acord amb les seves necessitats, AB Seguridad és la solució, pot posar-se en contacte amb nosaltres emplenant el qüestionari o si ho prefereix, truqui’ns al telèfon 932936673 on li atendrem personalment.

Estem a la seva disposició![/vc_column_text][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section predefined_bg=”14″ gr_end=”#1e73be” padding_top=”40″ padding_bottom=”40″ section_id=”contacto” sidebar=”sidebar-1″][vc_column][mk_fancy_title size=”34″ font_family=”none”]

LI AGRADARIA TENIR MÉS INFORMACIÓ SOBRE AQUEST SERVEI?

[/mk_fancy_title][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][mk_contact_info title=”Contacti amb nosaltres i l’informarem sense compromís” phone=”93 293 66 73″ email=”ab@abseguridad.com” address=”Av. Barcelona, 211 nave 6 Pol. Ind. El Pla – 08750 – Molins de Rei (Barcelona)”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][mk_contact_form email=”ab@abseguridad.com” phone=”true”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section]