[mk_page_section bg_image=”https://www.abseguridad.com/wp-content/uploads/2016/04/control-de-accesos.jpg” bg_position=”center center” bg_stretch=”true” video_mask=”true” video_color_mask=”#000000″ gr_end=”#1e73be” video_opacity=”0.2″ min_height=”250″ padding_top=”100″ padding_bottom=”100″ visibility=”hidden-sm” sidebar=”sidebar-1″][vc_column][mk_fancy_title tag_name=”h1″ color=”#ffffff” size=”34″ font_family=”none” align=”center”]SERVEIS


CONTROL DE ACCESSOS I PRESÈNCIA[/mk_fancy_title][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section gr_end=”#1e73be” padding_top=”40″ padding_bottom=”40″ sidebar=”sidebar-1″][vc_column width=”1/4″][vc_wp_custommenu nav_menu=”38″ title=”Els nostres serveis”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]A AB Seguridad tenim un únic objectiu; garantir la protecció i seguretat de les persones i la dels seus béns en qualsevol entorn. Per assegurar que es compleix aquest objectiu, dissenyem i instal·lem sistemes de Control d’Accessos a mesura de les necessitats dels nostres clients.

A partir del Projecte de Seguretat, fixem les necessitats i prioritats en matèria de Control d’Accessos responent als requisits adequats a cada situació.

AB Seguridad instal·la productes d’última generació, garantitzant que es preveu amb total seguretat l’accés no autoritzat o restringit en les instal·lacions dels nostres clients.

El sistema de control d’accessos també s’utilitza per controlar l’entrada a àrees sensibles de les instal·lacions, amb sofisticats punts de vigilància, i al mateix temps recopila i analitza el trànsit de persones en les instal·lacions. Això inclou control d’accés a vehicles, així com la gestió d’informació crítica.

Ens adaptem a cada client, instal·lant sistemes autònoms o modulars, per a un únic local o per a un conjunt d’edificis que hagin de disposar d’una gestió centralitzada. Els nostres sistemes de control d’accessos es poden associar als sistemes de CCTV  a sistemes antiintrusió, així com a controls horaris del personal.

La tecnologia que utilitzem per al nostre control d’accessos pot adaptar-se als següents mitjans de control o combinació d’aquests:

Oferim solucions corporatives per a empreses amb distribució territorial dels seus negocis que necessitin un control homogeni, des d’un únic punt i que integri tots els sistemes instal·lats en diferents ubicacions. AB Seguridad també subministra i instal·la les barreres físiques (torns i similars) associades al sistema de Control d’Accés.

Disposem d’una gran varietat de sistemes per a totes les necessitats de seguretat, amb especificacions especials per a ubicacions específiques (interior i exterior), amb característiques de recompte de persones, antipassback, llistes negres, etc. i a més, els elements visibles del sistema compten amb un increïble disseny que s’integra excel·lentment en l’entorn.

Si el que està buscant en una empresa de seguretat per protegir la seva indústria o institució, que li ofereixi un assessorament professional i un servei integral d’acord amb les seves necessitats, AB Seguridad és la solució, pot posar-se en contacte amb nosaltres emplenant el qüestionari o si ho prefereix, truqui’ns al telèfon 932936673 on li atendrem personalment.

Estem a la seva disposició![/vc_column_text][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section predefined_bg=”14″ gr_end=”#1e73be” padding_top=”40″ padding_bottom=”40″ section_id=”contacto” sidebar=”sidebar-1″][vc_column][mk_fancy_title size=”34″ font_family=”none”]

LI AGRADARIA TENIR MÉS INFORMACIÓ SOBRE AQUEST SERVEI?

[/mk_fancy_title][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][mk_contact_info title=”Contacti amb nosaltres i l’informarem sense compromís” phone=”93 293 66 73″ email=”ab@abseguridad.com” address=”Av. Barcelona, 211 nave 6 Pol. Ind. El Pla – 08750 – Molins de Rei (Barcelona)”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][mk_contact_form email=”ab@abseguridad.com” phone=”true”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section]