[mk_page_section bg_image=”https://www.abseguridad.com/wp-content/uploads/2019/01/camaras-de-seguridad.jpg” bg_position=”center center” bg_stretch=”true” video_mask=”true” video_color_mask=”#000000″ gr_end=”#1e73be” video_opacity=”0.2″ min_height=”250″ padding_top=”100″ padding_bottom=”100″ visibility=”hidden-sm” sidebar=”sidebar-1″][vc_column][mk_fancy_title tag_name=”h1″ color=”#ffffff” size=”34″ font_family=”none” align=”center”]SERVEIS


CÀMERES DE SEGURETAT[/mk_fancy_title][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section gr_end=”#1e73be” padding_top=”40″ padding_bottom=”40″ sidebar=”sidebar-1″][vc_column width=”1/4″][vc_wp_custommenu nav_menu=”38″ title=”Els nostres serveis”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]A AB Seguridad tenim com a objectiu garantir la protecció i seguretat de les persones i la dels seus béns en qualsevol circumstància. Per assegurar l’èxit, dissenyem i instal·lem sistemes de circuit tancat de televisió (CCTV) a mesura de les necessitats de cada client.

Només tenim productes d’última generació que permeten millor qualitat d’imatge i millors prestacions. Mitjançant de les més avançades tecnologies podem oferir la màxima seguretat als nostres clients. Treballem amb sistemes IP, HDTVI i analògic, amb comunicació per wifi o wimax, a més d’associar els sistemes de CCTV a sistemes anti-intrusió, sistemes de control d’accessos o a una central receptora d’alarmes.

Els sistemes de CCTV que oferim tenen una àmplia gamma de càmeres, fixes o motoritzades, infraroges, tèrmiques, IP, multitud de gravadors o servidors d’enregistrament, sistemes d’anàlisis de vídeo, solucions mòbils, etc. Les càmeres poden utilitzar-se tant a l’interior com en l’exterior, amb les funcions de vigilància, protecció de persones, edificis, vehicles, vandalisme, etc.

Destaquem l’aplicació de sistemes d’anàlisis de vídeo Intel·ligent que permeten controlar i analitzar les activitats de persones i objectes tant a l’interior com en l’exterior de la zona protegida.

Si el que està buscant en una empresa de seguretat per protegir la seva indústria o institució, que li ofereixi un assessorament professional i un servei integral d’acord amb les seves necessitats, AB Seguridad és la solució, pot posar-se en contacte amb nosaltres emplenant el qüestionari o si ho prefereix, truqui’ns al telèfon 932936673 on li atendrem personalment.

Estem a la seva disposició![/vc_column_text][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section predefined_bg=”14″ gr_end=”#1e73be” padding_top=”40″ padding_bottom=”40″ section_id=”contacto” sidebar=”sidebar-1″][vc_column][mk_fancy_title size=”34″ font_family=”none”]

LI AGRADARIA TENIR MÉS INFORMACIÓ SOBRE AQUEST SERVEI?

[/mk_fancy_title][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][mk_contact_info title=”Contacti amb nosaltres i l’informarem sense compromís” phone=”93 293 66 73″ email=”ab@abseguridad.com” address=”Av. Barcelona, 211 nave 6 Pol. Ind. El Pla – 08750 – Molins de Rei (Barcelona)”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][mk_contact_form email=”ab@abseguridad.com” phone=”true”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section]