[mk_page_section bg_image=”https://www.abseguridad.com/wp-content/uploads/2020/04/Banner-CajasFuertes-proba-2.png” bg_position=”center center” bg_repeat=”no-repeat” bg_stretch=”true” video_mask=”true” video_color_mask=”#000000″ gr_end=”#1e73be” video_opacity=”0.2″ min_height=”250″ padding_top=”100″ padding_bottom=”100″ visibility=”hidden-sm” sidebar=”sidebar-1″][vc_column][mk_fancy_title color=”#ffffff” size=”34″ font_family=”none” align=”center”]SERVEIS


SEGURETAT FÍSICA[/mk_fancy_title][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section gr_end=”#1e73be” padding_top=”40″ padding_bottom=”40″ sidebar=”sidebar-1″][vc_column width=”1/4″][vc_wp_custommenu nav_menu=”38″ title=”Els nostres serveis”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]A AB Seguridad també oferim servei vinculat a la Seguretat Física. Els sistemes actius de seguretat (sistemes contra la intrusió analítica de vídeo, CCTV, etc.) detecten la intrusió i la comuniquen, però no retarden la intrusió si al final aquesta es duu a terme.

Des que es detecta la intrusió i es comunica a les forces i cossos de seguretat, fins que aquests es presenten, transcorre un temps que varia en funció d’on es trobi la instal·lació protegida, per exemple, no és el mateix una intrusió en el centre d’una ciutat amb comissaries pròximes, a l’assalt a un habitatge en una urbanització d’una població que no compta amb policia local.

Aquesta variable de temps és la que hem de valorar per a instal·lar sistemes electrònics de manera que la detecció sigui la més ràpida possible, així com dissenyant instal·lacions físiques que siguin capaces de suportar, un accés no permès, el temps necessari fins que arribin les forces i cossos de seguretat. Aquesta premissa cobra especial rellevància quan l’assalt es produeix amb persones a l’interior de l’immoble.

De manera paral·lela, és necessari valorar la necessitat de protegir de manera especial certes pertinences d’alt valor, per al que s’ha de completar la seguretat de la instal·lació amb elements físics de protecció.

Per a això, des d’AB Seguridad dissenyem les mesures adequades de protecció física i electrònica, de manera que treballin de manera complementària i maximitzin el temps disponible per a l’arribada de les forces i cossos de seguretat abans que la intrusió sigui efectiva. Protegir les instal·lacions i els seus béns es complementa amb la seguretat de les persones.

Sectors com l’administració pública, armeries, banca, casinos/bingos, gasolineres, hospitals, hotels, restauració, joieries, loteries, supermercats entre altres, són llocs que requereixen una alta exigència de seguretat per a garantir la tranquil·litat de l’activitat.

Dins del nostre extens catàleg de productes que oferim relacionats amb la Seguretat Física estan:

• Portes de seguretat, de tota mena i amb estètica cuidada
• Finestres de seguretat
• Habitacions del pànic completament equipades
• Cambres Cuirassades
• Caixes Fortes
• Caixes de Seguretat
• Click & Collet Empresa
• Sistemes d’ingressos
• Consignes
• Armers
• Armaris de Seguretat
• Vitrines Blindades
• Productes Ignífugs

Amb el nostre servei integral, protegim persones, instal·lacions i béns, amb serveis de protecció contra incendi, sistemes antiintrusió, control d’accessos i presència, serveis especials i seguretat física.

Si el que està cercant és una empresa de seguretat, que li ofereixi un assessorament professional i un servei integral d’acord amb les seves necessitats, AB Seguridad és la solució, posi’s en contacte amb nosaltres emplenant el qüestionari o si el prefereix telefoni’ns al telèfon 932936673 on li atendrem personalment.

Estem a la seva disposició![/vc_column_text][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section predefined_bg=”14″ gr_end=”#1e73be” padding_top=”40″ padding_bottom=”40″ section_id=”contacto” sidebar=”sidebar-1″][vc_column][mk_fancy_title size=”34″ font_family=”none”]LI AGRADARIA TENIR MÉS INFORMACIÓ SOBRE AQUEST SERVEI?[/mk_fancy_title][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][mk_contact_info title=”Contacti amb nosaltres i l’informarem sense compromís” phone=”93 293 66 73″ email=”ab@abseguridad.com” address=”Av. Barcelona, 211 nave 6 Pol. Ind. El Pla – 08750 – Molins de Rei (Barcelona)”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][mk_contact_form email=”ab@abseguridad.com” phone=”true”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section]