[mk_page_section bg_image=”https://www.abseguridad.com/wp-content/uploads/2016/03/sistemas-antiintrusion.jpg” bg_position=”center center” bg_stretch=”true” video_mask=”true” video_color_mask=”#000000″ gr_end=”#1e73be” video_opacity=”0.2″ min_height=”250″ padding_top=”100″ padding_bottom=”100″ visibility=”hidden-sm” sidebar=”sidebar-1″][vc_column][mk_fancy_title tag_name=”h1″ color=”#ffffff” size=”34″ font_family=”none” align=”center”]SERVEIS


SISTEMES ANTI INTRUSIÓ[/mk_fancy_title][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section gr_end=”#1e73be” padding_top=”40″ padding_bottom=”40″ sidebar=”sidebar-1″][vc_column width=”1/4″][vc_wp_custommenu nav_menu=”38″ title=”Els nostres serveis”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

A AB Seguridad  tenim un objectiu, garantir la protecció i seguretat de les persones i la dels seus béns en qualsevol circumstància. Per assegurar l’èxit, realitzem projectes a mitjana per a cada client.

Una vegada realitzat el projecte de seguretat, fixem les prioritats i les necessitats en matèria de detecció d’intrusos responent als requisits dels nostres clients.

Instal·lem productes d’última generació que possibiliten una major protecció davant sabotatges i intents d’intrusió, i una minimització de les falses alarmes. A través de les més avançades tecnologies oferim la màxima seguretat als nostres clients.

Ens adaptem a cada client, per la qual cosa instal·lem sistemes cablejats, mixts o via ràdio segons la seva necessitat. Aquests sistemes s’associaran a una sèrie d’elements de detecció que realitzessin la transmissió d’esdeveniments i alarmes mitjançant TCP/IP, GPRS i/o RTC a la central receptora d’alarmes, que es troba activa 24 hores al dia, 7 dies a la setmana.

Per a l’ús i maneig dels sistemes antiintrusió, els nostres clients poden utilitzar teclats, comandaments o app mòbils. També disposem de centrals d’alarmes pensades per oferir funcions avançades de domòtica. Són gestionades remotament per l’usuari amb la seva terminal mòbil.

Les nostres instal·lacions de protecció utilitzen diferents sistemes de protecció.

Aquests sistemes s’associen a sistemes de CCTV (circuit tancat de televisió) per a transmissió d’esdeveniments i imatges a mòbils i correu electrònic en temps real, funcionament autònom o connectat a central d’alarma. També es vinculen a elements actius, que el seu objectiu és fer fugir a l’intrús:

A AB Seguridad som especialistes en sistemes de seguretat perimetral.

Els sistemes de seguretat perimetral detecten els senyals provinents de la zona protegida en el seu perímetre, generat per escalament, intents de tall, cops en les tanques o bé simples trepitjades a l’interior de l’àrea protegida. Aquesta protecció detecta als intrusos abans de la seva incursió en el nostre recinte i ens facilita:

Podem trobar diferents tipus de sistemes de seguretat perimetral:

Un altre apartat important és la seguretat física. Dissenyem les mesures adequades de protecció física i electrònica, de manera que treballin complementàriament i maximitzin el temps disponible per a l’arribada de les forces i cossos de seguretat abans que la intrusió sigui efectiva. Protegir les instal·lacions i els seus béns es complementa amb la seguretat de les persones.

Si el que està buscant en una empresa de seguretat per protegir el seu habitatge, comerç, indústria o institució, que li ofereixi un assessorament professional i un servei integral d’acord amb les seves necessitats, AB Seguridad és la solució. Posi’s en contacte amb nosaltres emplenant el qüestionari o si ho prefereix, truqui’ns al telèfon 932936673 on li atendrem personalment.

Estem a la seva disposició!

[/vc_column_text][mk_button corner_style=”full_rounded” size=”xx-large” url=”https://www.abseguridad.com/wp-content/uploads/2019/01/AB-kit-alarma-mitjana.pdf” target=”_blank” align=”center”]AB SENSE CABLES – KIT ALARMA INALÀMBRIC[/mk_button][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section predefined_bg=”14″ gr_end=”#1e73be” padding_top=”40″ padding_bottom=”40″ section_id=”contacto” sidebar=”sidebar-1″][vc_column][mk_fancy_title size=”34″ font_family=”none”]

LI AGRADARIA TENIR MÉS INFORMACIÓ SOBRE AQUEST SERVEI?

[/mk_fancy_title][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][mk_contact_info title=”Contacti amb nosaltres i l’informarem sense compromís” phone=”93 293 66 73″ email=”ab@abseguridad.com” address=”Av. Barcelona, 211 nave 6 Pol. Ind. El Pla – 08750 – Molins de Rei (Barcelona)”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][mk_contact_form email=”ab@abseguridad.com” phone=”true”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section]