[mk_page_section bg_image=”https://www.abseguridad.com/wp-content/uploads/2016/03/proteccion-contra-incendio.jpg” bg_position=”center center” bg_stretch=”true” video_mask=”true” video_color_mask=”#000000″ gr_end=”#1e73be” video_opacity=”0.2″ min_height=”250″ padding_top=”100″ padding_bottom=”100″ visibility=”hidden-sm” sidebar=”sidebar-1″][vc_column][mk_fancy_title tag_name=”h1″ color=”#ffffff” size=”34″ font_family=”none” align=”center”]SERVEIS


PROTECCIÓ CONTRA INCENDI[/mk_fancy_title][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section gr_end=”#1e73be” padding_top=”40″ padding_bottom=”40″ sidebar=”sidebar-1″][vc_column width=”1/4″][vc_wp_custommenu nav_menu=”38″ title=”Els nostres serveis”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]A AB Seguridad som conscients de les necessitats normatives en l’àmbit de la protecció contra incendis i disposem d’un departament especialitzat en el tema, tant en l’àmbit d’enginyeria, interpretant les indicacions normatives, dissenyant i calculant instal·lacions, com a escala comercial atenent personalment a cada client, detectant les seves necessitats i oferint el sistema més fiable i econòmic.

Tenim una gran experiència en l’àmbit de la indústria. Realitzem instal·lacions de sistemes de P.C.I (Protecció contra incendis) de protecció activa:

Som especialistes en instal·lacions de protecció passiva:

També realitzem maniobres associades, com retenidors en portes, obertures de claraboies, aturades d’aire condicionat, talls de fluid elèctric, etc.

Dins de l’àmbit comercial i des de l’any 1990, hem executat gran quantitat d’instal·lacions de P.C.I, en centres comercials i locals, realitzant les actuacions en el termini requerit i amb preus ajustats. A la finalització dels nostres projectes, AB Seguridad lliura plànols de les instal·lacions implantades, documentació de les mateixes i manuals d’usuari. També oferim els serveis de manteniment de tots els equips instal·lats i la seguretat física que al costat de l’electrònica proporcionen una protecció integral.

El manteniment és un dels nostres pilars bàsics. És indispensable mantenir adequadament els equips, seguint les indicacions del programa de manteniment del RIPCI, per identificar les anomalies i corregir-les amb rapidesa.

A més, realitzem plans de seguretat i simulacres d’emergència, formació teòrica-pràctica en matèria de seguretat contra incendis i assessoria a enginyeries i arquitectures.

Si el que està buscant en una empresa de seguretat per protegir la seva indústria o institució, que li ofereixi un assessorament professional i un servei integral d’acord amb les seves necessitats, AB Seguridad és la solució, pot posar-se en contacte amb nosaltres emplenant el qüestionari o si ho prefereix, truqui’ns al telèfon 932936673 on li atendrem personalment.

Estem a la seva disposició![/vc_column_text][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section predefined_bg=”14″ gr_end=”#1e73be” padding_top=”40″ padding_bottom=”40″ section_id=”contacto” sidebar=”sidebar-1″][vc_column][mk_fancy_title size=”34″ font_family=”none”]

LI AGRADARIA TENIR MÉS INFORMACIÓ SOBRE AQUEST SERVEI?

[/mk_fancy_title][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][mk_contact_info title=”Contacti amb nosaltres i l’informarem sense compromís” phone=”93 293 66 73″ email=”ab@abseguridad.com” address=”Av. Barcelona, 211 nave 6 Pol. Ind. El Pla – 08750 – Molins de Rei (Barcelona)”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][mk_contact_form email=”ab@abseguridad.com” phone=”true”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section]